Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι (φώτο)

Published

on

Απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ ανάμεσα σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Γ.Σ. Αργυρούπολης για την δεύτερη αγωνιστική του Αθηναϊκού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας αρκετό πάθος και ενέργεια. Νικήτρια με 3-2 έφυγε, τελικώς, η Αργυρούπολη χάρις την ευφυΐα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα ανέλπιστα ‘παιδικά’ λάθη των αξιόλογων γηπεδούχων στην άμυνα.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις για ένα καθαρό σκορ. Στο 5′ ο Αποστολόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπανιάς πήρε δύσκολα την κεφαλιά και ο πορτιέρο Λεβέντης απέκρουσε σωτήρια. Ο Θρίαμβος συνέχιζε να πιέζει και στο 19′ ο Αποστολόπουλος κέρδισε πέναλτι και την κίτρινη κάρτα του Υφαντή. Ο Παπαναστασίου ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 20′, ενώ στο 32′ έπιασε ένα καλό σουτ που πέρασε ελάχιστα ψηλά. Οι ‘πορτοκαλί’ προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους και στο 42′ στάθηκαν τυχεροί, αφού ο Θανόπουλος αδράνησε και ο Δρακοντίδης κέρδισε έξυπνα το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1 παρά την καλή προσπάθεια του εορτάζοντα Σκυριώτη.

Βγαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο οι δύο σύλλογοι ξεκίνησαν με στόχο το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι οργανώθηκαν καλύτερα στα μετόπισθεν και περιόρισαν τον Μαστρογιάννη. Παράλληλα, πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 60′ προηγήθηκαν με το καταπληκτικό γυριστό του Άγγελου Κοκκινέλη, ο οποίος έχοντας πλάτη στο τέρμα αξιοποίησε την σέντρα του Υφαντή για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Δρακοντίδης με υπέροχη λόμπα πήγε να δώσει διαστάσεις θριάμβου, αλλά στο 66′ ο Παπαναστασίου μπήκε στην περιοχή και παρά την πίεση του Μπουσουλόπουλου ισοφάρισε σε 2-2 με δυνατό σουτ από πλάγια θέση. Το φινάλε απέκτησε άγριο χαρακτήρα, όμως παρά τις ευκαιρίες των δύο πλευρών μύριζε ισοπαλία. Μέχρι να φτάσουμε στο 90′, όταν οι Αλέξανδρος Μπάκας και Θάνος Θανόπουλος δεν συνεννοήθηκαν για να εκτελέσουν ένα φάουλ εκτός της περιοχής του Σκυριώτη και ο νεαρός Βασίλης Παπακωνσταντίνου σούταρε δίχως δεύτερη σκέψη βλέποντας το κενό στην άμυνα για το τελικό 3-2. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην κερκίδα από 50 φίλους των φιλοξενούμενων, ενώ οι 120 των γηπεδούχων δεν πίστευαν τι έγινε.

Αυτή η νίκη έφερε τον ΓΣΑ στους 6 βαθμούς, σε αντίθεση με τον σύλλογο από το Χαϊδάρι που παρά τις καλές εμφανίσεις του δεν έχει σημειώσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Όσο για τον χρυσό σκόρερ, ο 20χρονος εξτρέμ επέστρεψε με γκολ στις υποχρεώσεις των ‘πορτοκαλί’ μετά την περσινή ρήξη χιαστού που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για 6,5 μήνες.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Μητροφάνης Χ., Χρυσάφης Χ.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές (92′ Κατσαδούρης), Τσιούλος Π., Πατέλης (62′ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης (88′ Σκεπετάρης).

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Κορδαλής, Πάλογλου (69′ λ.τρ. Παπακωνσταντίνου), Κωνσταντινίδης, Λεβέντης Δ.Ι. (92′ Ακογλάνης), Υφαντής, Αγγελόπουλος (46′ Μένταυλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.