Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Διαψεύδει για μπράβους και επεισόδια το Κορωπί

Ανακοίνωση του συλλόγου

Published

on

Ανακοίνωση διάψευσης έβγαλε το Κορωπί, σχετικά με τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Κεραυνού Κερατέας ότι συνέβησαν στο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης και τονίζουν πως «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κορωπίου, στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Αλεξανδρή, έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Κεραυνό Κερατέας βρέθηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη για το νικηφόρο αποτέλεσμα τον Προπονητή Αντώνη Καρπούζα τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ και όλους του ποδοσφαιριστές. Τους ευχαρίστησε για τη νίκη και τους συνέστησε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Σχετικά τώρα με τα όσα καταγγέλλουν οι παράγοντες της Κερατέας ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ του Α.Ο ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ τονίζουν «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ» σχετικά με αυτά που δηλώνουν οι παράγοντες της Κερατέας, τα οποία είναι ανυπόστατα και αποκύημα της φαντασίας τους.

Σε όλη  τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο ο Πρόεδρος ήταν στη Κερκίδα των επισήμων όπου είχε προσκαλέσει και τον Πρόεδρο της Κερατέας αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να είναι με τους φιλάθλους της ομάδας του. Ούτε ο Πρόεδρος ούτε και ο καταξιωμένος προπονητής μας Αντώνης Καρπούζας ασχολήθηκαν με μπράβους όπως καταγγέλλεται από την πλευρά των φιλοξενούμενων ούτε βέβαια χτυπήθηκε ο τερματοφύλακας του Κεραυνού, Παππάς, όπως ισχυρίζονται, ούτε ιατρική φροντίδα χρειάστηκε και πώς άλλωστε αφού κατά γενική ομολογία όλων καλύτερος παίκτης της Κερατέας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο τερματοφύλακας Παππάς.

Μάλιστα ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής δήλωσε και τα εξής: Ήρθα και ανέλαβα το Κορωπί ανιδιοτελώς σε μια πολύ δύσκολη εποχή και ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας και σκοπός και δικός μου αλλά και όλου του Δ.Σ είναι με αργά και σταθερά βήματα να φτάσουμε τον Α.Ο.Κ εκεί που αξίζει. Τέλος εμείς σαν σύλλογος έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (εκθέσεις Αστυνομίας-Πυροσβεστικής, φωτογραφικό υλικό βίντεο και ότι άλλο χρειαστεί στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Κερατέας».

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply