Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Διαψεύδει ο προπονητής του Φαληρικού Δημ. Γιαννούλης

Published

on

Από τον προπονητή του Φαληρικού Δημήτρη Γιαννούλη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

“Σχετικά με το παιχνίδι Αστέρας Νίκαιας-Φαληρικός και όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ για το οποίο διαμαρτύρεται ο φίλος μου Άγγελος και επικαλείται πως συμφώνησα οτι είναι κανονικό γκολ,έχω να πω σε ερώτηση του προς εμένα «αν απαγορεύεται να παίξουνε γρήγορα το φάουλ» του απάντησα «όχι αλλά δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί από τον διαιτητή κύριο Πότογλου προς τους ποδοσφαιριστές». Μετά το τέλος του παιχνιδιού σε ερώτηση μου προς τον διαιτητή κ.Πότογλου για την συγκεκριμένη φάση μου απάντησε το εξής «Είπα στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νίκαιας να πάει την μπάλα στο σωστό σημείο πίσω όπως έπρεπε και θα σφυρίξω εγώ γιατί εκείνη την ώρα ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό και πήγα να τους χωρίσω» και δεν ήταν (τσακωμός) μεταξύ παικτών του Φαληρικού. Όσο για τα fair-play σωστά έδινε εντολή να βγει η μπάλα η έξω αλλά εγώ δεν ξέρω fair-play να πιέζουν στο πλάγιο. Επίσης να του θυμίσω πως το fair-play του αγώνα το έκανε ο Φαληρικος σε επίθεση δίκη μας με μεγάλη υπεραριθμία ποδοσφαιριστών σταματήσαμε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας και την βγάλαμε εκτός αγωνιστικού χώρο διότι ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Νίκαιας πεσμένος στην δίκη μας περιοχή ενώ υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες για γκολ. Ακόμη, όσο για τις κάρτες που διαμαρτύρεται εγώ δεν ξέρω πως γίνεται η ομάδα που έχει 90 λεπτά την μπάλα στα πόδια να κάνει φάουλ και ο αντίπαλος προπονητής να φωνάζει συνεχώς για φάουλ και για κάρτες, αποκορύφωμα φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκε για κάρτα σε δικό μου ποδοσφαιριστή αλλά μετά του ζήτησε συγγνώμη. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας για την φιλοξενία και να τους υπενθυμίσω όταν φιλοξενούμε μια ομάδα, τους χαιρετάμε πριν το παιχνίδι (και να δίνετε και κανένα νερό στις ομάδες αφού είστε πάντα φιλόξενοι όπως λέτε)

Υ.Γ. Για τον κ.Πότογλου και τους βοηθούς του θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την διαιτησία και ειδικά για τον κ.Πότογλου καλό είναι οι νέοι διαιτητές να τον παρακολουθούν όταν διαιτητεύει και να παίρνουν μαθήματα διαιτησίας από τέτοιου είδους διαιτητές

Υ.Γ.2 Μετά από τόσα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αντικρούω αντίπαλο προπονητή, γιατί με πνιγεί το δίκαιο.
Προφανως πειράζει που ο Φαληρικος είναι δυνατός.
Ευχαριστώ πολύ Γιαννούλης Δημήτρης”.