Connect with us

slideshow

Διαψεύδουν τον πρόεδρο οι ποδοσφαιριστές της Οδηγήτριας

Καλογερόπουλο ανακοίνωσε για νέο προπονητή ο Καλιακούδας

Published

on

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι τρεις αρχηγοί της Οδηγήτριας Μιχαλολιάκος , Πλάκας, Χατζημιχάλης στην οποία διαψεύδουν ουσιαστικά τον πρόεδρο του συλλόγου Γρηγόρη Καλιακούδα , χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσουν .

Χαρακτηριστικά καναφέρουν τα παρακάτω:

«Μόνοι μας αποφασίσαμε έχοντας μαζί μας την συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ότι την ομάδα θα κοουτσάρει στον αγώνα με τους Σαλαμινομάχους ο Μ. Μιχαλολιάκος , μη δεχόμενοι άλλο προπονητή.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αρχική ενδεκάδα είναι όλοι αθλητές της πρώτης ομάδας και κατά τα 9/11 βασικοί ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει στις πλάτες τους όλο το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Τέλη Μελά.

Βέβαια ο πληροφοριοδότης της Οδηγήτριας προς τα Μ.Μ.Ε( έντυπα και διαδικτυακά ) έχοντας σαν αρχή το ψέμα ανακοίνωσε μέσα σε μια εβδομάδα την πρόσληψη προπονητή ( Παπαρούνη) καθώς και ότι την ομάδα θα κοουτσάρει ο προπονητής του εφηβικού ( Αυγουλέας) . Τίποτα

από αυτά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι αλήθεια , όπως φυσικά δεν είναι αλήθεια και το ότι η ομάδα κατέβηκε στο παιχνίδι με τους Σαλαμινομάχους με το εφηβικό.

Τέλος αναφέρουμε ότι όλες οι αποφάσεις για το συγκεκριμένο νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με τους Σαλαμινομάχους πάρθηκαν από τους ποδοσφαιριστές και μόνο αυτούς χωρίς την συμμετοχή των 2 εκ των 9 εκλεγμένων που νομίζουν ότι είναι Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ.

Οδηγήτρια είναι οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας, η ιστορία, ο κόσμος της και όχι ο ψεύτης πληροφοριοδότης.»

*Στο μεταξύ ο πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Καλιακούδας ανακοίνωσε νέο προπονητή Αυτή την φορά τον Βαγγέλη Καλογερόπουλο λέγοντας ότι θα είναι σήμερα στο γήπεδο , για να προπονήσει τους παίκτες .

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Οδηγήτρια ο κ. Καλιακούδας δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και τίποτε άλλο. Ότι και να λέμε είναι περιττό. Ας κάνουμε υπομονή όλοι να τελειώσει η τόσο επιτυχημένη φετινή χρονιά .Άλλωστε μετά θα γίνουν και εκλογές στον σύλλογο»….

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply