Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με κεφαλιά του Γάγγου η Ηλιούπολη 2-1 την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ηλιούπολη η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά επικράτησε με 2-1 της αξιόμαχης και ανταγωνιτικής Ειρήνης Πετρούπολης. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχεν μια φλύαρη υπεροχή στο α’ μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να μην δέχονται κάποια ιδιαίτερη φάση. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη άνοιξε το σκορ με τον Τζαμαλή στο 48′, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια και να απαντούν άμεσα. Συγκεκριμένα στο 56′ ο Ορφανός ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ήλιο στα τελευταία λεπτά να πιέζει για να πάρει τη νίκη. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 82′ με τον Κώστα Γάγγο να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Γουλής, Θάνος, Ζιαμπάρας, Μεσινι, Χουχουλής, Λαμάι (75′ Παπαχρήστου), Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Ορφανός (90 Μελετιάδης), Καρύδης, Μπουργάνης (46′ Ντα Κόστα).

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Κουνάδης) Μουζάκης, Κοτσέκου (60′ Λαυρεντίεφ), Παπαδόπουλος (75′ Δαρδαμάνης), Κατσίπης, Χαρισάκης, Γουδέλης, Μαντινιώτης, Τσολάνης, Τζαμαλής, Κουνάδης, Παπαθανασίου (46′ Μπίτζας).