Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δια πυρρός και σιδήρου η Πεύκη 3-2 τον Ιάσονα

Published

on

Τη δυνατότητα να κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία έχει πλέον η Πεύκη η οποία μπήκε ιδανικά στο 2016 επικρατώντας του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου με 3-2 σε ένα ματς που τα είχε όλα. Με αυτό το τρίποντο, οι «μπλε» απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από την ομάδα των δυτικών προαστίων που βρισκόταν μια θέση χαμηλότερη σε σχέση με αυτή που κατείχε το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση. Μάλιστα οι 17 βαθμοί δίνουν τη δυνατότητα στους Πευκιώτες να κοιτάξουν με ηρεμία την επόμενη αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού εάν εξαιρεθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Ιάσονας δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις με αποτέλεσμα να παραμείνει 13η θέση με 13 βαθμούς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 1’ με καταπληκτικό γκολ του Κωνσταντόπουλου Ι. που έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Μητρούση. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους πιτσιρικάδες του Γιώργου Κοϊντόση οι οποίοι στο 26’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Άγγελου Κωνσταντόπουλου πάνω στον Πετράκη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπούρας ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 35’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Ζαφειράκης ανατράπηκε και ο ίδιος που ανέλαβε την εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα στην Πεύκη κάνοντας το 2-1. Στο 46’ το φάουλ του Ζαφειράκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μητρούση, με τον Παστελόπουλο στο 58’ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Μάλλη και με διπλή προσπάθεια να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1.  Στο 60’ ο Μπούρας έκανε τη σέντρα σουτ για τους  γηπεδούχους όμως είδε τη μπαλα να καταλήγει στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το ματς έγινε γκραν κινιόλ αφού οι φιλοξενούμενοι στο 62’ κέρδισαν πέναλτι με το Κολίτσι, αλλα και την αποβολή του Μαλλη, με τον Καριατλη να ευστοχεί και να γράφει το τελικό 3-2.

Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοιντόσης) Μανουσάκης, Κοκαβέσης, Μάλλης, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης (90+1 Σταματάκης), Ζαφειράκης (86’ Ρούμπος), Βλάχος, Πετράκης (83’ Ντοβλετάκης), Μπούρας, Παστελόπουλος.

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας) Μητρούσης, Παναγιωτίδης (46’ Καραμίτζας), Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Βασιλικός (68’ Δουληγέρης), Καριατλής, Ρώιμπας (46’ Κολιτσι)