Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Δια πυρός και σιδήρου» ο Άρης «λύγισε» την Ελπίδα!

Published

on

Μεγάλη νίκη για τον Άρη με 2-1 απέναντι στην Ελπίδα στο κατάμεστο γήπεδο Γρηγορίου. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, όμως σημαδεύτηκε από διαιτητικά λάθη και μια εξάλεπτη διακοπή. Τελικά, οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση και αποσπάστηκαν έξι βαθμούς από τους τρίτους ‘πράσινους’ και την Λυκόβρυση. Πιο συγκεκριμένα, αριθμούν 57 βαθμούς στην κορυφή παρέα με τον Κένταυρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Ρεζτσόφ δύο φορές. Το πρώτο σουτ πέρασε ξυστά άουτ στο 4′, ενώ στο 16′ ο 22χρονος άσος είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Πετρούπολης συνέχιζε να απειλεί τον Παπαδιώτη και στο 28′ ο διαιτητής Γρίμμας καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι σε πέσιμο του Νίκολι αποβάλλοντας παράλληλα τον έμπειρο πορτιέρο. Ο Παούρης ανέλαβε την εκτέλεση στο 32′ και έγραψε το 1-0 απέναντι στον νεαρό Δεσίπρη. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αντωνόπουλος πάσαρε στον Τζαμαλή και ο τελευταίος σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-0 σε μια φάση που η άμυνα της Ελπίδας αδράνησε θεωρώντας εκτεθειμένο τον Αντωνόπουλο.

Ο καταλογισμός του 2-0 εξόργισε τους φιλοξενουμένους θεατές, οι οποίοι πέταξαν ένα μπουκάλι νερό στον βοηθό Ντάλλα δίχως να τον πετύχουν, όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος. Ακολούθησε μια εξάλεπτη διακοπή και η συνέχεια δόθηκε μόνο με την παρουσία αστυνομικής δύναμης πίσω από τον Β’ βοηθό. Το επεισοδιακό πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Ρόκο να γλείφει το δοκάρι στο 45+1′.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, η ομάδα από τους Αγίους Αναργύρους έπιασε στον ύπνο το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ μειώνοντας σε 2-1 στο 47′. Ο Πετανάι εκτέλεσε καλά το κόρνερ και ο Μπίντζος βρήκε δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά απέναντι στον εξουδετερωμένο Τριανταφύλλου. Παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πλησίασαν στην ισοφάριση μετά το 80′ σε τρεις περιπτώσεις. Προηγουμένως, ο Δεσίπρης σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Τζαμαλή στο 73′, ο Ρεζτσόφ άγγιξε το γκολ με φάουλ, ενώ το σόλο του Ζούκα πέρασε άουτ στο 76′. Παρόλα αυτά, ο Φάνης Χασάπης ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές του για την ισοφάριση, όμως τα σουτ των Πετανάι (79′) – Κωνσταντίνου (95′) και η κεφαλιά του Ρόκο (90′) πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Αργυρός Π., Ντάλλας Π.

Άρης (Αλέξης Γκλεγκλές): Τριανταφύλλου, Τσούκαλης, Τζαμαλής, Στρατής, Μουρτζάκης, Μπουφίδης, Ρεζτσόφ, Παούρης (64′ λ.τρ. Κουνάδης), Νίκολι, Ζούκας (90′ Ντούλας), Αντωνόπουλος (58′ Σκούφης).

Ελπίδα (Φάνης Χασάπης): Παπαδιώτης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Πανταζής (77′ Καλαμποκανάς), Πετανάι, Μπίντζος, Παππάς (31′ Δεσίπρης), Ντίμο, Ρόκο, Κουτσουρούπας (52′ Λάμπος), Στάθης.