Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δια πυρός και σιδήρου ο Χαραυγιακός 2-1 τα Σούρμενα

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι πριν από την έναρξη της συνάντησης το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και αυτό διότι ο Χαραυγιακός και Σούρμενα φιγουράρουν στην 2η και στην 3η θέση, με τους νερατζουρι να βρίσκονται δυο βαθμούς μακριά από το πρωτοπόρο Αιγάλεω. Μεγάλος νικητής ήταν το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ που επικράτησε με 2-1 και παρέμεινε δυο βαθμούς μακριά από το Αιγάλεω και την κορυφή του 1ου ομίλου. Η δύναμη, το πάθος και οι εντάσεις ήταν τα στοιχεία που ξεχείλισαν ο, ενώ, μελανο σημειο της συνάντησης αποτελεί ο διαιτητής Παπαγεωργίου ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις δυναμίτισε το παιχνίδι μη επιτρέποντας στις δυο ομάδες και κυρίως στους γηπεδούχους να διατηρήσουν την ηρεμία τους. Ιδίως στη φάση που άφησε τους ροσσονέρι με δέκα παίκτες στο 55′ λόγω αποβολής του Μπουγιούκου, ο Αθηναϊος ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητα του προκαλώντας την έκρηξη της κερκίδας. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα, στο 70′ ο Παπαγεωργίου ανάγκασε να διακόψει το παιχνίδι για περίπου 7′ αφού φιλάθλοι των γηπεδούχων δεν επέτρεπαν συνεχώς τον β’ επόπτη, Γιαννουγλίδη, να επιτελέσει το έργο του με αποτέλεσμα τρεις φορές ο τελευταίος να κατευθυνθεί στο κέντρο του γηπέδου, με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα.

Όσον αφορά την εικονα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Αδαμόπουλου. Ο Χαραυγικός με τη σειρά του ανέβασε την απόδοση του και μπόρεσε να προηγηθεί στο 20′. Ο Κωνσταντίνου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βαζούκης που νικησε τους πάντες στον αέρα με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε ώθηση στους ‘νερατζούρι’ οι οποίοι 2′ αργότερα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Μπίτιλης σούταρε, ο Λύρος δεν κατάφερε να αποκρούσει και ο Ζήσης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα ισορρόπησαν και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με το συνήθη ύποπτο Γιώργο Καζαντζή στο 33′ με κεφαλιά

Στην επανάληψη παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 55′ ήταν ανώτεροι και χωρίς αμφιβολία δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το ματς αφού έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Καζαντζή (45′,47′), ενώ και με τον Δημογιάννη στο 78′ που δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Αδαμόπουλο. Το τελικό 1-2 έμεινε μέχρι τέλους με τον Χαραυγιακό να πανηγυρίσει ένα σπουδαία τρίποντο.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Τσακίρης, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Πρέκας (58′ Αναστασόπουλος), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιαννόπουλος (75′ Γκορκολης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Αδαμόπουλος, Βαζούκης, Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπιλής (46′ λ.τρ. Ντακόβ), Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Γουσούλης, Κωνσταντίνου (83′ Στασινόπουλος), Ζήσης (56′ Χατζηπαναγιώτης), Μπίτιλης.