Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Δια χειρός… Κοράκη η Αμφιάλη στα πέναλτι 4-2 τον ΑΣ Δραπετσώνας(1-1 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό Γιάννη Κοράκη η Αμφιάλη απέκλεισε στα πέναλτι με 4-2 τον ψυχωμένο ΑΣ Δραπετσώνας, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να λήγουν 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μακρόπουλο(20’), για να ισοφαρίσει η Αμφιάλη με τον  Μπιάζη(52’), με το ματς έτσι να οδηγείται στην παράταση.

Στο 9’ η Δραπετσώνα είχε δοκάρι με Αϊβαλιώτη.

Στο 115’ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της Αμφιάλης Μακρής, που ανέτρεψε αντίπαλο εκτός περιοχής και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αναγκαστικά ο επιθετικός Γιάννης Κοράκη, που έμελλε να αποδειχθεί σε ήρωα της αναμέτρησης.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο σκόραρε στην ψυχοφθόρο διασικασία των πέναλτι, αλλά απέκρουσε και σωτήρια μια εκτέλεση χαρίζοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του.

Πιο αναλυτικά για την Αμφιάλη από τα 11 μέτρα ευστόχησαν οι

Νταλάκος, Επιτροπάκης, Κίτσιος και Κοράκη, ενώ του Φίπε η μπάλα πήγε άουτ.

Από τη Δραπετσώνα  βρήκαν δίχτυα οι Κασιαβός και Χαλικιάς, για να στοχήσουν οι Καραφυλάκης(απέκορυσε ο Κοράκη) και Αϊβαλιώτης(άουτ).

Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Τζιβελέκης, Χαλικιάς, Δοξακόπουλος, Καραφυλάκης, Μακρόπουλος(99’ Αρσενίου), Κασιαβός, Τσέπη, Νικολογιάννης, Αϊβαλιώτης, Μαυρίκος(73’ Τράντος), Μαχάς.

ΑΜΦΙΑΛΗ: Μακρής, Ζαχαρίου(46’ Νταγκουνάκης), Κρεβατάς, Αβραμίδης(72’ Φίπε), Κάρλες, Καλικαντής(91’ Επιτροπάκης), Ψωίνος(62’ Νταλάκος), Μπαλόπητος(62’ Κοράκη), Μπιάζης, Χαντζής, Νένα(89’ Κίτσιος).

Γράφει ο Στάθης Μηλιδώνης