Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Διεκόπη ο αγώνας Χαραυγής – Κύπρου Κορυδαλλού στο 88’(1-2)

Published

on

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας της Χαραυγής με την Κύπρο Κορυδαλλού που διακόπηκε στο 88’   επειδή ο βοηθός Κεφαλιακός Κ. δέχτηκε ένα μπουκάλι νερό στον αυχένα και αισθανόταν ζαλάδες  και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούντο με  1-2 .

Όπως γράφει ο διαιτητής Λεμπέσης στο Φ.Α. το μπουκάλι πέταξε από την εξέδρα οπαδός χωρίς διακριτικά που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φώναζε συνθήματα υπέρ της Χαραυγής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ με τον  Σαλή.

Στο 27 ‘ ο Λοϊζίδης ανατράπηκε από τον Αγγελόπουλο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της Χαραυγής το οποίο εκτέλεσε ο Κατσούλας για να αποκρούσει  σωτήρια ο Ζήνωνος.

Οι Κορυδαλλιώτες ισοφάρισαν στο 35’ με τον Παυλόπουλο και πήραν τη νίκη στο 51’  με νέο πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σιμάκου από τον Αβανίδη , και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόστα .

Στο 62’   γκολ που σημείωσε ο Φασιλής ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Παγουρτζή.

ΧΑΡΑΥΓΗ : Ζήνωνος, Αγγελόπουλος, Γαβαλάς, Αλβανός( 46’ Γκόγκα) , Τούρλος, Αβανίδης, Φασιλής, Σαλής( 70’ Κουφουδάκης) , Δηλαβέρης, Θεοδωρίδης , Γρούνης( 75’ Λούπου)

ΚΥΠΡΟΣ Αλευρής, Φαφούτης, Κολιάκος( 85’

Μποντέτσι) , Ρικούνοβ, Κόμης, Πολυχρονίδης, Σιμάκου, Λοϊζίδης, Παυλόπουλος, Κατσούλας, Ντακόστα (87’ Μηταράς)

  • Μετά τον αγώνα η διοίκηση της Χαραυγής συνεδρίασε εκτάκτως και ασχολήθηκε με την διαιτησία του Λεμπέση και αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας που θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες στο τύπο  Παράλληλα θα ζητήσει από την Πειθαρχική Επιτροπή να παρίσταται ο σύλλογος κατά την εκδίκασης της υπόθεσης ζητώντας την  ακύρωση όλου του αγώνα και την  επανάληψη του.