Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Διεκόπη στο 79′ το Αστέρας Κερατσινίου – Φαληρικός | Πού όμως έληξε 1-1…!!!

Published

on

Διεκόπη στο 79’ η συνάντηση ανάμεσα σε Αστέρα Κερατσινίου και τον Φαληρικό και ενώ το αποτέλεσμα  ήταν 1-1 με τους φιλοξενούμενους να είχαν ανοίξει το σκορ στο 14΄με τον Παληκαρά και τον Αστέρα να ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαργαντίνη στο 60’.

Στο σημείο της διακοπής αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής του Αστέρα σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που ακολουθεί παρακάτω,  χτύπησε στο πρόσωπο τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μαρινάκη.

Τι γράφει στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι Μαρινάκης

«Στο 28’ λεπτό του αγώνα έβγαλα κίτρινη κάρτα στον εκπρόσωπο της ομάδας «Αστέρας Κερατσινίου» Π. Χρ. και στο 58’ αποβλήθηκε  με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί φώναζε συνέχεια στις παρατηρήσεις μου.

Στο 79′ του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο Πρόεδρος της ομάδας «Αστέρα Κερ». Π. Ι., την ώρα που το παιχνίδι παιζόταν κατευθυνόμενος προς την εξέδρα και βρίζοντας τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδα, ανέβηκε στα κάγκελα και τους γρονθοκοπούσε. Επίσης, την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής (αναπληρωματικός) του Αστέρα  με αρ.φαν. 18 Δ.Αθ-Χρ ανέβηκε στην εξέδρα λέγοντας στους φιλάθλους «Θα σας γ…οπανα …σας».  και έπειτα τους βαρούσε με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές. Κατεβαίνοντας από την εξέδρα, πηδώντας μες το γήπεδο κατευθύνθηκε προς το μέρος μου, δεν φορούσε την φανέλα με το 18 και φορούσε την προπονητική, του είπα να πάει να την βγάλει,μου έφερε και έσπρωχνε στο  πρόσωπο επιδεικτικά και με επιθετική διάθεση και μου είπε :«Εσύ τα έκανες αυτά μ..». Του έβγαλα απευθείας κόκκινη κάρτα και εκείνος μου είπε :«θα σε γ… οπανο», κρατώντας τον οι ψυχραιμότεροι συμπαίκτες του έφυγε και ήρθε με φόρα και με χτύπησε με κλωτσιά με όλη του τη δύναμη στο πρόσωπο. Διέκοψα οριστικά το παιχνίδι διότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ διότι ζαλιζόμουν. Κάλεσα την αστυνομία που ήρθαν στο γήπεδο άμεσα η ΔΙΑΣ και κατέγραψαν το συμβάν. Το παιχνίδι έληξε 1-1».

Η συνέχεια θα δοθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά για ένα ματς που διεκόπη στο 79‘ αλλά σύμφωνα με τον ρέφερι Μαρινάκη Έληξε 1-1