Connect with us

stoplekto

Διεκόπη το Ποσειδών Χ.- ΑΕ Χατζηκυριακείου

Published

on

Για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά δεν ολοκληρώνεται αγώνας ανάμεσα στον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και την ΑΕ Χατζηκυριακείου. Σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά ματς για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ  ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου διέκοψε το ματς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ΑΕ Χατζηκυριακείου χάρη στο γκολ του Αλιάγα στο 15′.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, στο ημίχρονο σκαρφάλωσαν και μπήκαν  στο χώρο των αποδυτηρίων 14 άτομα, τα οποία χτύπησαν τον εκπρόσωπο της ΑΕ Χατζηκυριακείου Ποθητό Παπαδόπουλο, τον προπονητή Γιάννη Παπαϊωάννου και τον   ποδοσφαιριστή Κηπουρό. Υπάρχουν και ιατρικές γνωματεύσεις . Ο Παπαδόπουλος Ποθητός με δήλωσή του στο διαιτητή είπε ότι τα άτομα αυτά είναι άνθρωποι του Ποσειδώνα, ενώ ο αρχηγός του Χατζηκυριακείου Κούβαρης έγραψε στις παρατηρήσεις ότι είδε κάποια από αυτά τα άτομα να μιλούν με ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα πριν τα επεισόδια.

Μάλιστα από την ΑΕΧ υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι ένα από τα άτομα που επιτέθηκαν είπε στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Μούγιο«  Πέτρο εσύ κάτσε στην άκρη » ενώ τραυματίστηκε και ο  ποδοσφαιριστής Αλιάγας ….

Σε όλα αυτά που έγιναν παρών ήταν και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΠ Γιάννης Ποντίκης ενώ στη συνέχεια πήγαν στο γήπεδο και οι Γιάννης Σταματάτος και Λουκάς Κανδύλης…

Όπως όλα δείχνουν, μια βεντέτα φαίνεται να έχει ξεκινήσει ανάμεσα στα δυο γειτονικά σωματεία και τον λόγο πλέον έχει η ΕΠΣΠ…

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Αναζίκος, Ευαγγελάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρίκης, Δούλος, Χαρίτος, Κονόμι, Βεριόπουλος, Ζόμπας, Κόλλιας.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Γεωργίου Γ., Γόγολης, Κατσίβας, Κηπουρός, Ζωγραφάκης, Στεφανίδης, Γεωργίου Α., Κέκος, Αλιάγας, Χαλκιόπουλος.

*Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΣΧ Ποσειδών  ο  πρόεδρος  Λάζαρος Ευστρατίου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«  Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκαν ο εκπρόσωπος , ο προπονητής και παίκτες της ΑΕ Χατζηκυριακειου στο ημίχρονο του αγώνα…Τονίζουμε σε κάθε τόνο ότι οι τραμπούκοι αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ποσειδώνα .Είμαστε στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσουμε ώστε να βρεθούν οι ένοχοι  και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όπως τους αξίζει….Οσο για εμένα , επειδή δεν μπορώ να συμμετέχω σε ενα ποδόσφαιρο που διεξάγεται με αυτούς τους όρους και επειδή έχω γυναίκα και παιδιά για την σωματική ακεραιότητα των οποίων φοβάμαι , δηλώνω την παραίτηση μου από την προεδρία του ΑΣΧ Ποσειδών και το τέλος της ενασχόλησης μου με το ποδόσφαιρο»..