Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Δικαιώθηκε από την Π.Ε. ο ΑΣ Κωφών- Πρόκριση στο Κύπελλο για πρώτη φορά στα “χαρτιά”

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Δεκτή έκανε η ΠΕ της ΕΠΣ Πειραιά την ένσταση του ΑΣ Κωφών κατά του ΑΟ Πειραιά, για τον αγώνα Κυπέλλου της α’ φάσης. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, η ΠΕ αποφάνθηκε βάση του φύλλου αγώνος, όπου φαίνεται πως για ένα χρονικό διάστημα ο ΑΟ Πειραιάς αγωνιζόταν με δύο μικρούς και όχι με τρεις όπως ορίζει ο κανονισμός. Έτσι το ματς το παίρνει με 3-0 άνευ αγώνα ο ΑΣ Κωφών, ο οποίος μάλιστα με αυτό τον τρόπο παίρνει και για πρώτη φορά στην ιστορία του πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου. Επίσης, ο ΑΟ Πειραιάς θα ξεκινήσει με -3 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ:

“Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρία ση της 4.10.2021, αναφορικά με την εκδίκαση της ένστασης του σωματείου Α.Σ. ΚΩΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ  κατά του σωματείου  Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ  για τον μεταξύ τους αγώνα του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  της  25/09/2021ομόφωνα αποφασίζει τα εξής:


1.Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της την ένσταση του σωματείου  Α. Σ.ΚΩΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ  κατά του σωματείου  Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

2.Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα  Α.Σ. ΚΩΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ&ΝΗΣΩΝ – Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο του ΣΕΦ  στις 25/09/2021 για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπέρ του σωματείου Α.Σ. ΚΩΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ&ΝΗΣΩΝ με τέρματα τρία (3) υπέρ έναντι μηδέν(0) του σωματείου Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ

3.Από το σωματείο Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ   αφαιρούνται  επίσης τρείς (3) βαθμοί   από τον πίνακα βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που  μετέχει και του επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρα  23 παρ.9 του ΚΑΠ ).

4.Εντέλλεται η κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου Α.Σ. ΚΩΦΩΝ (αρ. παρ. Νο 7105)

5.Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Κυπέλλου  καθώς επίσης και στο αρμόδιο Πειθαρχικό όργανο της Επιτροπής Διαιτησίας αναφορικά με την  διαιτητή της αναμέτρησης ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗ ΧΑΡ”.