Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟ Μελισσίων

Published

on

Εξελίξεις είχαμε στο διοικητικό κομμάτι του ΑΟ Μελισσίων, με τον πρόεδρο Αντώνη Βρύση να υποβάλλει την παραίτηση του, και να τον ακολουθεί και ο Τεχνικός Διευθυντής Θοδωρής Πουλάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Βρύση…

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού μας συλλόγου Μελισσίων.

Γνωρίζετε όλοι ότι η αγάπη μου για την ομάδα είναι πολύ μεγάλη και η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη για εμένα. Για σειρά ετών υπηρέτησα την ομάδα και η καθημερινότητά μου ήταν συνυφασμένη με αυτή, για την οποία δίνουμε αγώνα με σκοπό ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η παραίτησή μου, όμως, είναι μονόδρομος λόγω ιατρικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων που προέκυψαν.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη, τους φιλάθλους και όσους κατά καιρούς συνεργάστηκαν και βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι. Η ομάδα μας οήμερα βρίσκεται εκεί που της αρμόζει, απαλλαγμένη από οικονομικά βάρη, έχει οργανωμένες ακαδημίες και γυναικείο τμήμα.

Κλείνοντας, για εμένα η ομάδα αυτή θα αποτελεί για πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και θα τη στηρίζω μένοντας στο πλευρό της ως φίλαθλος.

Και η δήλωση του Θοδωρή Πουλάκη…

Σε συνέχεια της παραίτησης του Προέδρου κ.Αντώνη Βρύση, δυστυχώς αναγκάζομαι για λόγους αρχής να σας υποβάλλω και την δική μου παραίτηση από την θέση του τεχνικού διευθυντή, (διευκολύνοντας τίς εξελίξεις), καθότι η παραμονή μου στον σύλλογο ήταν δική του επιλογή.
Κάνοντας τον απολογισμό της 3ετούς παραμονής μου στην ομάδα, υπενθυμίζω την:
α) συμμετοχή μου ως παίκτης και αρχηγός, συμβάλλοντας μάλιστα καταλυτικά στην άνοδο από την Β’ στην Α’ κατηγορία Αθηνών(2018-2019).
β) ανάληψη ευθύνης των ακαδημιών κατά το έτος 2018 με 85 παιδιά και παράδοση του τμήματος σήμερα με 250 παιδιά!
γ)δημιουργία τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου και συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
δ)διοργάνωση εκδηλώσεων με συμμετοχή ψυχολόγων και διατροφολόγων, υπό την παρουσία διεθνών βετεράνων ποδοσφαιριστών.
ε)εν γένει λειτουργία του συλλόγου σε επαγγελματικά πρότυπα, με την δημιουργία αίθουσας προβολών θεωρητικής εξάσκησης, κλπ.
Κλείνοντας ευχαριστώ όλους για την άριστη συνεργασία μας και ευελπιστώ ο ιστορικός σύλλογος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία ,που πετύχαμε όλοι μαζί τα τελευταία έτη!
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Πουλάκης