Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Διοικητική ενίσχυση με Βαγγέλη Ντάγκα ο Αμπελακιακός

Published

on

Από το ΔΣ του Αμπελακιακού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Άλλη μια προσθήκη διοικητικού χαρακτήρα.
Με μεγάλη μας χαρά αλλά κ τιμή ανακοινώνουμε πως ο γνωστός σε όλους μας  Βαγγέλης Ντάγκας επέλεξε την οικογένεια μας για να προσφέρει ανιδιοτελώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!
Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή καθώς η εμπειρία που διαθέτει και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο συνάδουν με την οικογένεια του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ!
Πραγματικά κάθε φορά που η πόρτα ανοίγει και μπαίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο ενας καινούριος εργάτης για τον σύλλογο,η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί με αυτόν τον τρόπο ανταμειβόμαστε για την πολυετή προσφορά μας στο αθλητικό γιγνεσθαι του νησιού καθώς βλέπουμε την ανταπόκριση αυτής της προσπάθειας από άτομα του χώρου!
Σε οτι αφορά τον Βαγγέλη οι οποίες πληροφορίες σας δώσουμε εμείς είναι περιττές καθώς τα κατορθώματα του μέσα αλλά και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους είναι γνωστά σε όλους.
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι έχει αγωνιστεί με την φανέλα του συντοπίτη Αιαντα αλλά και της Προοδευτικής Χαλκιδωνας Ατρόμητου Αθηνών Ηλυσιακού και Ρόδου!
Ο Βαγγέλης με τις γνώσεις και την εμπειρία του γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα βοηθήσει την ομάδα μας από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.
Βαγγέλη καλώς ήρθες στην παρέα μας!”.