Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διοικητική ενίσχυση στον Εθνικό Αστέρα

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Εθνικός Αστέρας έκανε γνωστή την είσοδο νέων μελών στο ΔΣ της ομάδας.

Αναλυτικά….

Ο Εθνικός Αστέρας , η ιστορικότερη ομάδα της Καισαριανής και η ομάδα που επι σειρά ετών συμμετείχε στις Εθνικές κατηγορίες ,αλλάζει σελίδα.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου , προχώρησε σε νέα διοικητική ενίσχυση με σκοπό την επιστροφή στα επίπεδα που αρμόζουν στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν και κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. το πόστο του Γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος ,το οποίο περιλαμβάνει την αντρική ομάδα αλλά και τις ακαδημίες, αναλαμβάνει ο έμπειρος επι σειρά ετών ,αλλά και ήδη συνεργάτης της ομάδας στις υποδομές , ο κος Λεβετσοβίτης Νίκος.

Την θέση του τεχνικού υπεύθυνου αναλαμβάνει ένας γνήσιος Καισαριανιώτης και λάτρης του συλλόγου , ο κος Ξυδάς Νίκος.

Γενικός αρχηγός ο εμπειρότατος αλλά και επι σειρά ετών προσωπικός φίλος , ο κος Δημόπουλος Νίκος. Άνθρωπος που έχει ξανά προσφέρει με μεγάλη επιτυχία. Θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας κο Κόκκινο Παναγιώτη. Έναν προπονητή που ταιριάζει απόλυτα με την νέα φιλοσοφία της ομάδας, έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες καθώς και εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας.

Ελπίζοντας με πρώτιστο γνώμονα την υγεία , την επιστροφή στην αγωνιστική κανονικότητα.

Τέλος για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα της ΓΓΑ από το 2016 και όπως επιτάσσεται από τα νέα δεδομένα , έχει ολοκληρώσει και την ηλεκτρονική της εγγραφή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ = ΟΜΑΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δύναμη μας η ιστορία μας.

Συνεχιζουμε δυναμικα σε όλα τα επιπεδα !!!

 

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Αδαμάκης Βασίλειος