Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διπλή ανανέωση με Αναγνώστου και Μακρή στη Χρυσούπολη

Published

on

Στον Α.Ο. Χρυσούπολη το κομμάτι των ανανεώσεων τρέχει, με τη διοίκηση της ομάδας να δείχνει ότι εφόσον θέλει έναν ποδοσφαιριστή έχει την ικανότητα να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με ακόμη δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανανεώσαν τη συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον 30χρονο Κεντρικό αμυντικό, Ηλία Αναγνώστου που μετακινήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα και φρόντισε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Το δεύτερο πρόσωπο που τα βρήκε σε όλα και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Χρυσούπολης είναι ο Βασίλης Μακρής. Ο 25χρονος Πλάγιος επιθετικός που στο φινάλε του πρωταθλήματος συμμετείχε και στον γενικό πίνακα των σκόρερς (8 γκολ) της διοργάνωσης είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Και οι δυο τους ήρθαν στην ομάδα έδεσαν από την πρώτη στιγμή και θα μείνουν.

.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, fcchrisoupoli.gr

«Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα 2 ποδοσφαιριστές, τους  Αναγνώστου Ηλία και Μακρή Βασίλη! Και οι δύο τους ήρθαν την σεζόν που πέρασε, δίνοντας τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία, δέσανε και θα μείνουν. Με αυτή την κίνηση “χτίζεται” ακόμα περισσότερο η δομή της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς και οι δυο διαθέτουν τα στοιχεία εκείνα που θέλει ο προπονητής Φιλίππου Δημήτρης».