Connect with us

Uncategorized

Διπλή γιορτή ο Περαμαϊκός

Φιέστα το Σάββατο με Προό

Published

on

Ο Περαμαϊκός γιορτάζει και γιορτάζει διπλά!! Στη συμπλήρωση των 60 χρόνων ύπαρξης του, ο σύλλογος που με τις επιτυχίες του έχει κάνει πανελλαδικά γνωστό το Πέραμα, πανηγυρίζει την παρουσία του στην Γ’ Εθνική για δεύτερη φορά στην ιστορία του καλεί όλους του τους φίλους να γιορτάσουν μαζί το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στον φιλικό αγώνα-φιέστα με αντίπαλο την Προοδευτική στο γήπεδο Περάματος. Ένας κλείσιμο σε μια εξαιρετική χρονιά με τον τρόπο και το χειροκρότημα που αξίζει στον Βασίλη Στασινόπουλο και στους παίκτες τους που πέτυχαν (και με χαρακτηριστική άνεση) αυτό που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της χρονιάς, γεμίζοντας περηφάνια όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν αυτή την ομάδα.

Ο Πρόεδρος των “πράσινων” Θεόδωρος Κουντούρης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Στασινόπουλο, τους παίκτες, το υπόλοιπο προπονητικό και ιατρικό τιμ και τους φροντιστές για όλα όσα πέτυχαν, τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Λιακούτση για την ανιδιοτελή προσφορά του και όλους εκείνους που πίστεψαν στο όραμα μας και στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια που κάναμε φέτος και πιστεύω πως ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ο Περαμαϊκός συνεχίζει να κοιτάζει ψηλά και καλεί όλους όσους τον αγαπούν αληθινά να σταθούν δίπλα του. Σκοπός του συλλόγου σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται είναι να πρωταγωνιστεί και αυτό φιλοδοξούμε να κάνουμε και στην Γ’ Εθνική. Σε πείσμα των καιρών που διανύουμε προχωράμε μπροστά με όπλο μας το οικογενιακό κλίμα, την αγαστή συνεργασία και τους χαμηλούς τόνους. Για αυτό καλώ όλο τον κόσμο να έλθει το Σάββατο να γιορτάσουμε μαζί και από Δευτέρα με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τα όνειρα μας για την ομάδα μας”.

*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο της Προοδευτικής και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Δρακωνάκη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας για το φιλικό του Σαββάτου, αλλά και την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply