Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Διπλή ενίσχυση για Περαμαϊκό

Published

on

Από την διοίκηση του Περαμαϊκού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την επανέναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Τερεκανίδη αλλά και την απόκτηση του Δημήτρη Αντωνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση και τα μέλη του Περαμαικού μας θα ήθελαν να κλείσουν την μεταγραφική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο, με δύο μεταγραφικές βόμβες οι οποίες θα βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση λοιπόν να ανακοινώσουμε την επανέναρξη της συνεργασίας μας με τον μεγάλο και πολύπειρο Τερματοφύλακα Τερεκανίδη Γιάννη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολύ σπουδαίες ομάδες όπως είναι ο Εθνικός Πειραιά, ΑΠΟ Κερατσίνι , Προοδευτική, Αμπελακιακός, Κόρινθος, Μαρκό ,Βύζας Μεγάρων, Αστέρας Βάρης, Αίας Σαλαμίνας .

Τέλος σας ανακοινώνουμε την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Αντωνίου Δημήτρη  τον οποίο αποκτήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες από την στιγμή που έμεινε ελέυθερος. Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα μας αλλά και στις Κερατσίνι, Ολυμπιάδα, Ήφαιστος, ΑΕ Περάματος, Ερμής Κορυδαλλού, Χαϊδάρι συμμετέχοντας σε Γ΄ Εθνική και Δ’ Εθνική. Γιάννη και Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!