Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διπλή ενίσχυση στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Published

on

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο Αστέρας Χαϊδαρίου προχώρησε σε δύο (2) ακόμη προσθήκες, φτάνοντας συνολικά έως τώρα τις πέντε (5).

 

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Χαϊδαρίου, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2023-2024, απέκτησε τους, Κώστα Παπαδόπουλο και Νίκο Λαζάρου.

 

Ο 30χρονος πορτιέρο Κώστας Παπαδόπουλος (δεξιά στην κεντρική φώτο), προέρχεται από την συμπολίτισσα ΑΕ Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από τον Αίαντα Πατρών, την ΑΕ Περιστερίου και την Ανθούπολη.

 

Ο 18χρονος συμπολίτης μας και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, Νίκος Λαζάρου (αριστερά στην κεντρική φώτο), που αγωνίζεται στην άμυνα, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες FC KIFISOS, ARSENAL Περιστερίου, ενώ τα τελευταία έτη ήταν σε αυτές του ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Να υπενθυμίσουμε, ότι το προηγούμενο διάστημα ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε αποκτήσει τον 20χρονο μέσο Σταύρο Σωτηριάδη από την Ιεράπολη, τον 35χρονο χαφ Κώστα Νίνη από τα Πατήσια και τον 19χρονο εξτρέμ Γιώργο Τριανταφυλλίδη από τον Ορφέα Αιγάλεω.

 

Να σημειώσουμε, ότι σε σχέση με την περασμένη σεζόν, 2022-2023, ο Αστέρας Χαϊδαρίου ανανέωσε την συνεργασία του με τους εξής 17 παίκτες: Τσιρίγκα, Νικολαϊδη, Παπαχαρίση, Μπεξή, Παπαγεωργίου, Ρίγκερ, Κουλιανού, Λαδά, Αναστασάτου, Γαλάνη, Γκίλα, Κωστάκου, Λέλη, Χάρμπα, Τζιμούλη, Καραγιαννίδη και Τσουμελέα. Επίσης, από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος, καθ’ υπόδειξη του προπονητή Χρήστου Γιώτη, και θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν οι, Βασίλης Γιαννούτσος, Θωμάς Γιώργης, Βασίλης Γκρίτζιος, Μπάμπης Δουδωνής, Πέτρος Ζωγόπουλος, Χάρης Μπιρμπίλης και Ιάσονας Χιωτάκης.

ΠΗΓΗ: Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ