Connect with us

stoplekto

Διπλή νίκη των Μικτών της ΕΠΣ Πειραιά επί της ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Με διπλή νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Διενωσιακό πρωτάθλημα της ΕΠΟ οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πειραιά που επικράτησαν των Μικτών της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα. Και οι δυο Πειραϊκές Μικτές τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.

3-1 οι Παίδες

Σαφώς καλύτερη η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά επικράτησε δίκαια με 3-1 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Δεν κατάφερε όμως να προκριθεί στην επόμενη φάση αφού έχασε την πρώτη θέση στην ισοβαθμία από την ΕΠΣ Αθήνας αφού είχε καλύτερο συντελεστή στα μεταξύ τους παιχνίδια

Στο 14’ ο Φλώκος άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για να διπλασιάσει στο 29’ ο Παπαδόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 36’ με τον Σπανό ,αλλά ο Μπομπότης στο 65’ έγραψε το τελικό 3-1

Καλός ο διαιτητής Μεντής (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανδρακάκος, Μπούρδος, Μπομπότης, Κατσαούνος, Γιαλεδάκης, Γιαννόπουλος( 50’ Καζαντζής) Φλώκος, Δέρβης, Παπαδόπουλος( 73’ Χαναβέρης) . Δάλλας( 73’ Πανέτας) Τσρμπατζόγλου( 66’ Καλύκας)

ΠΑΙΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ : Κοκμοτός, Τριανταφυλλίδης , Κουσιώρης( 41’ Τσουχλαράκης) , Πλατσατούρας, Ζιώγκας, Κουσίδης( 36’ Ζώρζος) , Καϊτσάς( 45’ Τσιχριτζής ) Σπανός, Μούτσης( 72’ Μουμούρης) , Μπερκής, Γκουβάτσος ( 48’ Γεωργίου )

3-0 οι Νέοι

Χωρίς να συναντήσει αντίσταση η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πειραιά νίκησε εύκολα τους Νέους της Ανατολικής Αττικής με 3-0 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Ο Κωστόπουλος στο 10’ άνοιξε το σκορ για να «μιλήσει» στη συνέχεια ο Κοκκινάκης με δυο προσωπικά τέρματα στο 31’ και στο 75’ .

ΣωστΝτάουλας ( Δυτικής Αττικής)

ΝΕΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ : Μακρής, Παπαδάκης, Μισιρλάκης( 70’ Κορέντιος), Καραγιάννης, Δαγκάκης, Μαστρόκαλος, ( 76’ Σπανόπουλος) Καρδακάρης, Κόμης, Κωστόπουλος, Λεριός, ( 65’ Μόσχος) Κοκκινάκης( 77’ Αγγελόπουλος)

ΝΕΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ : Μαρκαντάσης(75’ Πούλος) , Φραντζέσκος, Ψωμάς, Τσαΐνης, Κυριακού, Καρτάλος, Γιόκαρης( 63’ Αλεξίου) Πάλμος( 46’ Λάμψιας) Κατσαρίδης( 63’ Μητρόπουλος) Ψηλιάκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply