Connect with us

5ος Όμιλος

Διπλη ανανέωση στην Επισκοπή

Published

on

Δύο τερματοφύλακες που, και ικανοί και μικροί σε ηλικία είναι (20 και 23 ετών αντίστοιχα), ο Γιάννης Μανιαδάκης και ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς υπέγραψαν τα δελτία ανανέωσής τους με την Επισκοπή . Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Μανιαδάκη και Νίκολα Γκαβρίλοβιτς. Πρόκειται για δύο τερματοφύλακες οι οποίοι συνεχίζουν στην Επισκοπή μας, ο πρώτος για 4η χρονιά καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και ο δεύτερος για 2η.

Ο Γιάννης Μανιαδάκης έχει γεννηθεί στις 17/10/1999, έχει ύψος 1.87μ. και έχει προλάβει να γευθεί με την ομάδα μας ένα πρωτάθλημα (2017-18), ένα κύπελλο (2017) και τρία Σούπερ Καπ (2016, 2017, 2018).

Ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς έχει γεννηθεί στις 5/2/1996, έχει ύψος 1.85μ. και πέρυσι κατέκτησε με την ομάδα μας το κύπελλο ΕΠΣΡ (2019) και το Σούπερ Καπ (2018).

Ο σύλλογός μας, τους εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

 

Δηλώσεις:

Γ. Μανιαδάκης: «Βήματα προς τα εμπρός»

Και οι δύο πορτιέρε έκαναν δηλώσεις. Αρχικά ο Γιάννης Μανιαδάκης ανέφερε τα παρακάτω: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Έπειτα θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Φυσικά, και εγώ από την πλευρά μου θέλω να κάνω κι άλλα βήματα προς τα εμπρός με την ομάδα».

 

Ν. Γκαβρίλοβιτς: «Ομάδα που σέβομαι και αγαπώ»

Ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς σημείωσε: «Θα δουλέψω για άλλη μια χρονιά σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που σέβομαι και αγαπώ. Όλοι μαζί για την νίκη. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τον προπονητή κ. Βέλιτς και φυσικά την ομάδα».