Connect with us

5ος Όμιλος

Διπλό ανόδου για τον ΟΦΙ

Published

on

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΟΦ Ιεράπετρας μέσα στον Κορυδαλλό, επικράτησε με 0-1 της Προοδευτικής και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσμα έκανε μεγάλο βήμα για την υπόθεση τίτλο. 

Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0.

Στην επανάληψη ο Μούτσα έκοψε την μπάλα στον Χύσι και εκείνο από κοντά πλάσαρε για το 0-1 στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετές διακοπές λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων των “Βυσσινί”, γεγονός που έφερε και αρκετές καθυστερήσεις για στο παιχνίδι. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΟΦ Ιεράπετρας θα μπορούσε να τελειώσε το παιχνίδι σε μια από τις κόντρες που βρήκε, όπως με τον Αναστόπουλο στο 70′.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν κυρίως με σέντρες προς την περιοχή του Πρίφτη, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο 101ο λεπτό.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας με αυτή τη νίκη πήγε στους 44 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός φιλοξενεί τον Ιωνικό, δηλαδή αναμετρούνται οι δύο ομάδες που ακολουθούν το ΟΦΙ και βρίσκονται αμφότερες στους 40 βαθμούς. 

Προοδευτική: Μπαντίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Ξυγκάκης (74′ Τσέκος), Κουτσοποδιώτης, Ταγκμπό (53′ Σαραντόπουλος), Ντάλλας, Κερασίδης, Γκουτζούλας (88′ Θωμάς), Βλάχος, Χρήστου (85′ Γκόγκα).

ΟΦ Ιεράπετρας: Πρίφτης, Αναστασόπουλος (89′ Πυθαρούλης), Μπάμπης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα (82′ Βογιατζής), Βιγιαφάνε (55′ Καραγιάννης), Χύσι, Μηνάς, Κορέτα (68′ Μαρτσάκης).
Πηγή: infosport