Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό ανόδου ο Αττικός, 1-0 στο Καματερό

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αττικός, που επικράτησε με 1-0 επί του αήττητου έως τώρα στην έδρα του Καματερού και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο.

Εφτασε έτσι τους 38 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, ενώ το Καματερό έμεινε στους 33 και είναι στην 5η θέση.

Το α’ ημίχρονο κύλησε σε μέτρια επίπεδα με μοναδική καλή στιγμή για το Καματερό να καταγράφεται το μπάσιμο και σουτ του Μπινέρι  στο δοκάρι στο 31΄ ενώ από την πλευρά του Αττικού ο Ρεζτσόβ σούταρε άουτ στο 44′ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Στο β ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Γιώργου Τζώτζη. Στο 65΄σουτ του Κορνελάτου έξω απο την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 72′ μοναδική φάση για γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζευκιλή έφυγε πάνω απο το δοκάρι του Κολιάκη. Ενω στο 85΄νεο σουτ του Ζευκιλή απέκρουσε δύσκολα ο Κολιάκης.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης καταγράφηκε στο 87′ όταν απο δυνατό πλάγιο άουτ του Κοτούλια η μπάλα έφθασε στην μικρή περιοχή, η κεφαλιά του Κουμπάρου την έστειλε προς τα πίσω σε σημείο που ήταν μόνος του ο Γκιόλας που με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Παπαιωάννου, Κουμπάρος (87′ Γεωργόπουλος), Μπίμπιζας, Πέτρου , Μαυροειδής, Παππάς (83΄ Καλογερής), Μήτκας, Μπινέρι, Τσουτσάνης

ΑΤΤΙΚΟΣ: Κασσάρας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς (88′ Μπαξεβανάκης), Κοτούλιας, Κορνελάτος, Χέλμης, Πουλέρι (68′ Ζευκιλής), Γεωργαντής (62′ Κράμπης), Ρεζτσόβ (62′ Γκιόλας), Καλομοίρης (68′ Κοντόπουλος).