Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό ανόδου ο Αττικός, 3-1 την ΑΕ Ιλίου

Published

on

Κάνοντας μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, ο Αττικός επικράτησε εκτός έδρας επί της ΑΕ Ιλίου με 3-1 και έκανε ένα τεράστιο άλμα προς την άνοδο.

Η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου παρέμεινε αήττητη και έφτασε τους 49 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Χρυσούπολης αύξησε την διαφορά από τους διώκτες της. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δίκαια γνώρισαν την ήττα μένοντας στους 40 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Διπλάρη να περνάει λίγο άουτ. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 9′ όταν ο Πατσιούρας ολοκλήρωσε ιδανικά μια έξοχη ομαδική ενέργεια και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 17′ όταν ο Κορωνιός με δυνατό σουτ από πλάγια έκανε το 1-1. Καλή στιγμή για τον Αττικό στο 22′ όταν ο Σπυροπάλη έκοψε την τελευταία στιγμή τον Γεωργαντή που ήταν απέναντι από την εστία. Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Πάσχος με συρτό σουτ από πλάγια έκανε το 1-2. Στο 40′ ο Γεωργαντής εκτέλεσε κόρνερ και ο Καργιώτης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-3.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πατσιούρας βγήκε μόνος με τον γκολκίπερ αλλά σούταρε άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Εξαίρεση η φάση του 83′ όταν ο Λιλάι με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 90+2′ το σουτ του Φύκηρη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Αττικού αφιέρωσαν τη νίκη στους άτυχους συμπαίχτες τους Άρη Πλεξίδα και Βαγγέλη Ιατρού.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζερεμάκης, Σάλλα (60′ Κάσσος), Μάλλης, Ανταλής, Σπυροπάλη, Πιπίνης, Λιλάι, Τρυγώνης (78′ Φύκηρης), Μαυροειδής, Διπλάρης (10′ λ.τ. Κορωνιός), Κότσι.

ΑΤΤΙΚΌΣ: Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Τζίλιος, Γερακάρης, Αθανασόπουλος, Χέλμης, Πάσχος, Πατσιούρας (64′ Κοντόπουλος), Δουληγέρης (73′ Μυλωνάς), Γεωργαντής (89′ Φίλης).