Connect with us

Uncategorized

Διπλό ανόδου στο Πέραμα ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Νίκησε 1-0 και πήγε Γ Εθνική

Published

on

Σπουδαίες στιγμές ζει το Λαύριο καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Περαμαϊκό με 1-0 τερμάτισε στην 7η προνομιούχαθέση της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του… αναμορφωτή, Πέτρου Τσιγκούλη, η οποία μέχρι τα μισά της περιόδου βρισκόταν με την… πλάτη στον τοίχο, κατάφερε τελικά, βρίσκοντας στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού την ηρεμία, να πετύχει το στόχο που είχε θέσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στην επανάληψη, οι ”ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 50′ με τον Β. Γιαχάεβ ο οποίος πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 79′ όμως ο Ερρίκος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Οι ”πράσινοι” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντούλια στο 88′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Ανούσος (ΣΔ Λακωνίας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος) Μεϊμάργολου, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Σταγάκης (67′ Χατζηγιαννάκος), Ντούλιας, Ιατρού, Μπερνιδάκης, Νίκο (52′ Ερρίκος), Κωνσταντίνου (60′ Ανδριανόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέτρος Τσιγκούλης) Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Βαφειάδης Σ., Παππάς (82′ Ζάγκος), Πούλος, Γιαχάεβ Α., Μαστρογιάννης (93′ Πάλλης), Βελετάκος (88′ Παράσχος), Γιαχάεβ Β.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply