Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό από τα… αποδυτήρια ο Άρης Πετρούπολης, 3-1 τον Βύρωνα

Published

on

Πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας επί του Βύρωνα και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Πετρουπολιώτες πήραν έτσι και μια μίνι ρεβάνς για το 0-0 του πρώτου γύρου, αφού ο Βύρωνας είναι η μόνη ομάδα που τους έχει κόψει βαθμούς μέχρι τώρα. Ο Άρης έφτασε έτσι τους 34 βαθμούς και αποσπάστηκε 8 βαθμούς από τον Ηλυσιακό, ενώ ο Βύρωνας έμεινε στους 16.

Μόλις στο 2′ ο Σούφλας έκανε το 0-1, με τον Μαρίνου στο 4′ να κάνει το 0-2. Στο 33′ ο Βύρωνας κέρδισε πέναλτι, με τον Λεβέντη που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβαλιάς μειώνοντας σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 55′ ο Μαρίνου με το 2ο προσωπικό του γκολ.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουνέτας, Κυρμάζογλου (70′ Ζαφείρης), Καραμπάς, Κουμπαρούλης (50′ Κοντονάσιος), Καλαντζής, Αναστασίου, Καινούργιος (80′ Δημάκης), Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Ιωακειμίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (90′ Πολίτης), Σούφλας (79′ Ράπτης), Σαμαράς (46′ Ρέτζο), Μαρίνου (90′ Ζέρβας), Αργυρίου (90′ Μπριστογιάννης).