Connect with us

3ος Όμιλος

Διπλό για Κανάρη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Published

on

Με το διπλό απέδρασε από την Ζάκυνθο ο Κανάρης Νενητών καθώς στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής για τον 3ο όμιλο επικράτησε με 1-0 του νεοφώτιστου ΑΟ Λεβάντε. Η ομάδα της Χίου βρέθηκε σε καλύτερη ημέρα και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση μπαίνοντας με το δεξί στη νέα σεζόν. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 58′ ο Ντάμπος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ 2′ προηγούμενος ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι. Στο 66′ ο Κομιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1 αφού το σου που επιχείρησε πέρασε ανεκμετάλλευτο με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους και το συγκρότημα του Χριστόφορου Τσατσαρώνη να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος):Κοντοπίδης, Πυλαρινός, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης Αθ., Κοντούλης, Σκιαδόπουλος (32΄ λ. τρ.  Μουτσάι), Λαλαής (70;  Τζιαφέρης Κ.), Μαρούδας Μ., Δημητρακόπουλος (65΄ Κομιώτης Χρ.), Κωστακιώτης.

ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Κωττατής, Αγριμάκης, Γρίγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Χωρεψιμάς, Ζεράι (89΄ Μονίαρος), Σεζένιας, Γκαμάγκας (60΄ Βαϊντερλής), Ντάμπος, Αλεξανδρόπουλος (69΄ Λέσι).