Connect with us

6ος Όμιλος

Διπλό ελπίδας για ΠΑΟΚ 2-1 τον Πανναξιακό

Published

on

Σημαντικό διπλό σημείωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα στη Νάξο καθώς επικράτησε με 2-1 του Πανναξιακού και παρέμεινε κοντά με τις ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις την παραμονή. Οι ασπρόμαυροι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στη νίκη που ήταν και το ζητούμενο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το συνήθη ύποπτο Παππά στο 28′, ενώ 2′ αργότερα τα πράγματα δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό για τους νησιώτες αφού έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καραλέμογλου με απευθείας κόκκινη. Στο 57′ ο Καπετανάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον Ρόβα να μειώνει στο 75′ με πέναλτι

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Καρελέμογλου, Τσαρτσαράς (65′ Μεσημέρης), Καλογερής, Χαμηλοθώρης, Μπονιάκος (55′ Ανδρεόπουλος), Κατσάνης, Ρόβας, Βούλγαρης, Μπανακάκης, Σάντα (46′ Μποδώνιας)

 

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Χάρης Ματθαιάκης): Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Καραταράκης (55′ Νύκταρης), Παππάς, Καπετανάκης, Σκουτέλης (72′ Καφετζόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply