Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Διπλό” η Αλσούπολη-Ξεχώρισε ο Μωραϊτης

Published

on

Στο κόλπο της ανόδου εξακολουθεί να βρίσκεται η Αλσούπολη, που πέρασε με άνεση από το γήπεδο της Νήαρ Ηστ και παρέμεινε με αξιώσεις στο κομβόι των ομάδων που διεκδικούν το ένα από τα δύο «χρυσά» εισιτήρια στον 1ο όμιλο. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη επικράτησε του ΓΣ Καισαριανής με 5-2, έχοντας σε μεγάλη μέρα για άλλη μία φορά τον εκπληκτικό Χαλά, που πέτυχε χατ τρικ. Στα αρνητικά της αναμέτρησης καταγράφεται ο σοβαρός τραυματισμός του Αρναρέλλη, ο οποίος χτύπησε στη μύτη, με συνέπεια να αντικατασταθεί αναγκαστικά από το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η εμφάνιση του νεαρού Μωραϊτη ο οποίος σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με την πράσινη φανέλα.

Γκολ: 59′ Γιαννόπουλος με σουτ από πλάγια θέση, 89′ Σιάγκας με κοντινό πλασέ – 16′ Χαλάς με κοντινό πλασέ, 47′ Χαλάς με κοντινό πλασέ (μετά από ασθενή απόκρουση του Βασιλάκη σε σουτ του Μωραΐτη), 63′ Μωραΐτης με ψηλοκρεμαστό πλασέ (από το κέντρο του γηπέδου), 66′ Χαλάς με βολ πλανέ, 78′ πέν. Μυλόβας (το κέρδισε ο ίδιος)

Διαιτητές: Τσάγκαρης, Ματσούκας-Κίκηρας

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Σωτήρης Παπαδημόπουλος): Βασιλάκης (65′ Σανιάνος), Πατσιαλός, Ντουλάι, Μαργαρίτης, Ντούνι, Ζάγουρας, Κυλόγλου, Καλπάκης, Βενέτι (69′ Κοκοσούλης), Αρναρέλλης (20′ λ. τρ. Γιαννόπουλος), Σιάγκας

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μπούσουλας, Τσάλας (70′ Κατσαρός), Στρουγγάρης (65′ Καραΐσκος), Μπέλλος, Σιάνος, Μωραΐτης, Αβραμάκης, Χαλάς (82′ Νταβούλ), Παπαδόπουλος (74′ Μυλόβας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply