Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

“Διπλό” η Μαρκό στην Παλλήνη

Published

on

Σημαντική νίκη πήρε στην Παλλήνη η Μαρκό που επικράτησε με 2-1 του τοπικού Παλληνιακού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16’ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Δημογιάννης. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 78’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο 87’ ο Μπερτσιάς μείωσε σε 2-1, ωστόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να ισοφαρίσει καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γερογιάννη. Στη συγκεκριμένη φάση, οι άνθρωποι των γηπεδούχων υποστηρίζουν ότι η μπάλα μετά το δοκάρι πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Ωστόσο ο διαιτητής Αντιπαριώτης (Κωστάρας, Μαραγκού) υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Κιούρκος): Μπακόλας, Μπούρας Π. (42′ λ.τρ. Κούσης), Ρακιτζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Η. (69′ Πάσσαρης), Ντρένοβα, Σκεντούλι, Παπασαράντος (46′ Κουτσούκος), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

ΜΑΡΚΟ (Τριανταφυλλάκος): Γερογιάννης, Φιωτάκης (60′ Μπάστας), Σιδέρης, Καβλέσης, Κοτζιάς, Ρίζος, Κωστής, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης (87′ Πατσαούρας), Γκαβασιάδης (90′ Γεωργάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply