Connect with us

Uncategorized

Διπλό η Σάντα στην Ηλιούπολη

Νίκησε με 3-1

Published

on

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Σάντα, η οποία πέρασε νικηφόρα από τη Ηλιούπολη επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 8′ με το Μειμάρογλου. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 26′ όταν ο Κολώνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Πάρη Βάλβη ανέβαζε όσο περνούσε ο χρόνος την απόδοση του και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 51′ με το Καραϊδρο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 77′ ο Τζίτζης. Να σημειωθεί ότι είχαμε δυο αποβολές για τη κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα στο 57′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κολώνης, ενώ δυο λεπτά αργότερα από πλευράς φιλοξνεούμενων τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε ο Τσούτσιας.

Διαιτητής ήταν ο Μιχαηλίδης (ΣΔ Βοιωτίας).

 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παραράς): Σηφάκης, Καφαλούκος, Μπουρελάκος, Γεράρδης (5′ λ. τρ. Μυγγύρος), Γεωργακόπουλος, Πολίτης (68′ Καρυπίδης), Χαρατσάρης (76′ Γανόλης), Καρποντίνης, Αγγελόπουλος, Γκίκα, Κολώνης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Βάλβης): Ντούσης, Μιχαλάρης (28′ Δημητρίου), Μεϊμάρογλου, Στράτης, Βαμβακέρης, Δελάρδας (85′ Καράτζαλος), Καραΐνδρος Δ., Καραΐνδρος Γ., Ζυγούρης, Γκουντελίτσας (48′ Τζίτζης), Τσούτσιας.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply