Connect with us

Uncategorized

Διπλό η Τριγλία στη Νάξο

2-1 τον Πανναξιακό

Published

on

Σημαντική νίκη σημείωσε η Τριγλία Ραφήνας μέσα στη Νάξο, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Πανναξιακού, κάνοντας το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 17′ ο Ζέκιο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη. Στο 35′ ο Αλεβίζος διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων», διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι νησιώτες προσπάθησαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 67′ με τον Κεμαβόρ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα έρχεται να προστεθεί ότι οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές ελέω τραυματισμών. Μάλιστα σε αυτή του Ζέκιο ο έμπειρος επιθετικός των Ραφηνιωτών μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας λόγω σοβαρού χτυπήματος που δέχτηκε στο γόνατο

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης (Αθηνών)

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος (85′ Κατσάνης), Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Ντούκα, Δερμιτζάκης, Μπονιάκος (42′ Κεμαβόρ)

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (62′ λ. τρ. Χοτζάι), Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Σκαφίδας (54′ λ. τρ. Ράμο), Αλεβίζος, Τσάγκαρης, Χατζάκης, Μάντζης, Ζέκιο (79′ λ. τρ. Μουλάκης)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply