Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό-θρίλερ ο ΠΑΟ Ρουφ, 3-2 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με φινάλε-θρίλερ, ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης.

Ετσι με 31 βαθμούς ισοβαθμεί στην 5η θέση με Αγιο Δημήτριο και Χολαργό, ενώ ο Ατρόμητος μπήκε σε περιπέτειες, αφού με 24 βαθμούς ισοβαθμεί στην 11η θέση με Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και Πανερυθραϊκό.

Ο Παλάτσιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πλασέ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μπαμπούλα στο 59′. Ο ΠΑΟ Ρουφ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 74′ με κοντινή προβολή του Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των ερυθρόλευκων και ευτύχησε να σκοράρει. Ο Ατρόμητος έφερε ξανά το ματς στα ίσια με τον Κομιώτη στο 86ο λεπτό, όμως ο Παλάτσιος με μακρινό σουτ ακριβώς στο επόμενο λεπτό έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ομάδα του Νίκου Παπαρούνη.

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (Σ. Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Τσάκωνας, Καραγεώργος, Καραβίδας, Φακής, Δούκας, Μάρμου (76′ Ζέρβας), Μπούντρας (82′ Κομιώτης), Μπαμπούλας, Σιδηρόπουλος, Vitoreanu (70′ Γαντζούλας).

ΠΑΟ Ρουφ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος (90′ Σιμάκου), Τσουκαλάς Αθ., Ηρακλής, Βουρνάζος, Φεγγής (90+4′ Μανέτας), Στατήρης (70′ Γιακουμάκης), Καλτσάς, Παλάτσιος, Κουράφαλος (90′ Νάσι), Τσουκαλάς Σ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ