Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Διπλό και ξέφυγε το Χαϊδάρι, 3-2 με ανατροπή στις καθυστερήσεις τον Άρη Καλαμακίου

Published

on

Ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ και σκοράροντας στις καθυστερήσεις, το Χαϊδάρι νίκησε εκτός έδρας τον Άρη Καλαμακίου με 3-2.

Έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και αύξησε στους 6 τη διαφορά από τους διώκτες του.

Στο 11ο λεπτό, ο Γκέτσι έκλεψε την μπάλα λίγα μέτρα μπροστά από τη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Αρναρέλλη, εκείνος έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια των αμυντικών του Άρη Καλαμακίου. Στο 13ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπεχράκης Π. πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1 – 0. Στο 17ο λεπτό, ο Δρίκος μετά από προσωπική ενέργεια έκανε το σουτ, με τον Γουλή να μπλοκάρει. Στο 19ο λεπτό, ο Αρναρέλλης βρήκε στην αριστερή πλευρά τον Γκέτσι, εκείνος μπήκε στην περιοχή και έκανε το παράλληλο γύρισμα, όμως κανένας παίκτης δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας. Στο 26ο λεπτό, ο Τακίδης προωθήθηκε με ωραία προσπάθεια, άφησε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Αρναρέλλη και εκείνος με ένα ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53ο λεπτό, ο Άρης Καλαμακίου κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο Λιαράς βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2 – 1. Η απάντηση του Χαϊδαρίου ήταν άμεση. Στο 55ο λεπτό, ο Μπουτσικάρης με ένα σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, ισοφαρίζοντας σε 2 – 2. Στο 61ο λεπτό, ο Τσιούλος έκανε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Γκέτσι κατέβασε την μπάλα και έκανε το σουτ, με τον Γουλή να μπλοκάρει. Στο 71ο λεπτό, ο Γουλής απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Αρναρέλλη. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δρίκος με σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον Γουλή, γράφοντας το τελικό 2 – 3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαγιαρτάκης αποχώρησε αναγκαστικά εκτός αγωνιστικού χώρου, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, λόγω τραυματισμού στο αριστερό του πόδι. Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Χαϊδαρίου στέκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ταχεία ανάρρωση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη σε εκείνον. Περαστικά Μπάμπη!

Συνθέσεις:

Άρης Καλαμακίου: Γουλής, Τζίμας, Πέτρου, Μπεχράκης Π., Προμπονάς, Πρόι, Κουτσοχρήστος (74′ Κούρος), Μπεχράκης Γ. (88′ Δάμης), Τριαντόπουλος, Κασπίρης, Λιαράς (88′ Τζαής)

Χαϊδάρι: Ντούνης, Τσιούλος, Πρίκας, Τακίδης, Κατσαρός (46′ Γκρέμπι), Σταγάκης, Παπαχαραλάμπους (80′ Αρβανιτάκης), Μπουτσικάρης, Δρίκος, Γκέτσι (76′ Χριστόπουλος), Αρναρέλλης (80′ Μπαγιαρτάκης (85′ λ.τ. Χασανάγκο))

Στοιχεία αγώνα- φωτο: Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου 1937