Connect with us

Uncategorized

Διπλό κατηγορίας για Πεύκη στη Μυτιλήνη

Νίκησε 1-0 τον Αιολικό

Published

on

Το ζητούμενο για την Πεύκη στον αγώνα με τον Αιολικό ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών και η ομάδα των βορείων προαστίων πέτυχε το στόχο της. Το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργουλόπουλου μπορεί να μην εξέπληξε με την απόδοση του ωστόσο βρήκε τον τρόπο να «αποδράσει» με το διπλό από μια δύσκολη έδρα επικρατώντας με 1-0. Στο 15′ ο Λιοσάτος έκανε ό,τι ήθελε τη νησιώτη άμυνα, επιχείρησε τη σέντρα και ο Ιορδανίδης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια οι νεοφώτιστοι παίζοντας έξυπνα κράτησαν το υπέρ τους σκορ, ενώ θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη στο 78′ όμως η σέντρα- σουτ του Τουρκοχωρίτη σταμάτησε στο δοκάρι του Τρακάκη.

Διαιτητής ήταν ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Τρακάκης, Αλευράς, Βαξεβάνης (70′ Γιοβάνης), Μανουσάκης, Τσαρτσίδης, Καδής, Πετρουζέλλης, Διονυσάτος, Μάντζιος (77′ λ. τρ. Οψιμούλης), Κροτσίδας (70′ Καλιμαντζέρος), Γκόντζος

 

ΠΕΥΚΗ (Γιάννης Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Μόλιος, Τουρκοχωρίτης, Παπαγιώργης, Τερζής, Καραμπέτσος, Λιοσάτος (82′ Κωστάκης), Μάτσος, Ιορδανίδης, Σεμερτζίδης (77′ Κακλαμάνος), Χριστόπουλος (87′ Οικονόμου).

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply