Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Διπλό κορυφής για την Ατλαντίδα

Published

on

Στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται η Ατλαντίδα μετά τη νίκη που σημείωσε εκτός έδρας με 3-1 κοντρα στον ΠΑΟ Καλυβίων. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσούνη που θα περιμένει σήμερα τα αποτελέσματα των Παθιακάκη και Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών για να γίνει γνωστό εάν θα παραμείνει στην κορυφή, μπήκέ δυνατά στον αγώνα και στο 42′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Φώσκουλου. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και στο 83′ ο Τσιαδήμας με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 87′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Χριστοπουλο, για να έρθει ο Φώσκολος στο 94′ και να γράψει το τελικό 3-1, ενώ ο Λάσα 1′ νωρίτερα είχε δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά ο άσος των γηπεδούχων Γκίνης που είχε περάσει στο γήπεδο υπέστη εξάρθρωση αγκώνα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Μίκο, Τσομπανάκης, Μασουράκης, Αλεξίου, Καρελιώτης, Llajo (65′ Δάνης Γκίνης – 93′ Πανουργιάς), Οικονομίδης Α., Μάτι (46′ Λ. Οικονομίδης), Χριστόπουλος.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Πάντος, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60′ Τσιαδήμας), Φώσκολος, Χρυσάφης (84′ Καγιάς), Μπερέτης (75′ Λάσα).