Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Διπλό» μετά από επική ανατροπή για Βοτανικό

Νίκησε 4-2 τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Ματς με πολλές συγκινήσεις ήταν αυτό που διεξήχθη στην Ηλιούπολη, καθώς μετά από δύο ανατροπές που είχαμε στην αναμέτρηση, ο Βοτανικός επικράτησε τελικά της Διάνας με 4-2.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Καρντάλι στο 38′, αλλά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο 49′ ο Αναστασάκης έκανε με κεφαλιά το 1-1. Η ολική ανατροπή για τους «κυανέρυθρους» ήρθε στο 57′ με την κεφαλιά του Καλουδιώτη, όμως κανείς δεν περίμενε πως οι γηπεδούχοι δεν θα έπαιρναν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και αυτό γιατί ήταν η σειρά του Βοτανικού να απαντήσει με ανατροπή.

Οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν κατ’αρχάς με τον Παντελή στο 78′ και με τον Σπυροπάλι στο 85′ και τον Καράτι στο 92′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-4, κατακτώντας έτσι ένα σημαντικό τρίποντο.

Διαιτητές ήταν οι Καλογερόπουλος Ι., Κεφαλάς και Γκαβέρας Γ.

 

ΔΙΑΝΑ: Κουρουπάκης, Καρτούλιας(46′ Καλουδιώτης), Λουτσάι, Καρίντζης, Νίκολι, Σάρας(75′ Γκιολές), Καρδουλάκης, Χούδρας(56′ Μυλωνάς), Αναστασάκης, Ματσάγγος, Παναγόπουλος

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Αθανασίου(46′ Φιλόπουλος), Ντάμας, Κατσούδας, Γιάγκολο, Ρούσσας, Καρντάλι(79′ Κασαπάκης), Παπαδάκης, Σπυροπάλης, Καράτι, Σκεύης(63′ Παντελής)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply