Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Διπλό ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 1-2 στον Παλληνιακό

Διαμαρτυρία γηπεδούχων για το πέναλτι

Published

on

Χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία του Παλληνιακού να πλησιάσει στους τρεις πόντους τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Εντός έδρας ήττα (1-2) για τους Παλληνιώτες από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο ίσως πιο άσχημο και άχρωμο φετινό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Παρά την μετριότατη εμφάνιση όμως, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έπαιρναν κάτι περισσότερο από το ματς. Τουλάχιστον να μην έχαναν.

Είχαν και δοκάρι με τον Ντρένοβα στο 1-0 και συγκεκριμένα στο 42΄ αλλά το σημείο κλειδί στην αναμέτρηση ήταν το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής και από το οποίο προήλθε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση αυτή θεωρώντας ότι ο επιθετικός του Αγίου Στεφάνου έκανε βουτιά και κέρδισε το πέναλτι. Καταρχήν, την… βουτιά του επιθετικού του Αγίου Στεφάνου την καταλογίζει πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παίρνει την μπάλα και ετοιμάζεται να το εκτελέσει. Ο ρέφερι σφυρίζει για την εκτέλεση και λίγο πριν φτάσει στην μπάλα ο ποδοσφαιριστής διακόπτει τη φάση επειδή μπήκε μέσα παίκτης του Αγίου Στεφάνου!!! Το χτυπάει έπειτα και κάνει το 1-1.

Κανονικά όμως έπρεπε να αφήσει την πρώτη εκτέλεση και αν ευστοχούσε να έδινε επανάληψη ενώ αν αστοχούσε η φάση να πήγαινε υπέρ της Παλλήνης αφού παίκτης του Αγίου Στεφάνου είχε κάνει την παράβαση…

Τελικά το γκολ μέτρησε στο 60’ (σκόραρε ο Μαμάκος) και στο 70’ έγινε και το 1-2.

Το σκορ για τον Παλληνιακό είχε ανοίξει στο 38’ ο Κοβάνης παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γεωργάτου.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Καρακάσης και Χουζούρης καθώς βρίστηκαν σε μια μονομαχία τους μπροστά στον πρώτο βοηθό ενώ σε εκείνη την φάση για διαμαρτυρία έφυγε από τον πάγκο και ο προπονητής του Παλληνιακού ο Σωκράτης Κιούρκος.

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μητσιάρας, Κουτσούκος, Μπούρας, Λαδέας, Ρουφαγάλας, Ντρένοβα (81’ Ρακιντζόπουλος), Γεωργάτος (88’ Καρπούσης), Κοβάνης (53’ Σταθόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Δρίβας, Λυπάκης, Κολότας, Αριτίδης, Μπερμπάντης, Ράλλης, Ρομάριο, Χουζούρης, Τσιούρης, Παπατζίμας, Μαμάκος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply