Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό» παραμονής από Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, οποίος και επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 2-1. Μάλιστα, το σκορ άνοιξε στο 27′ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των φιλοξενούμενων, Αλούσι, με όμορφο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 32′ με την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος Ομάρ Ντιόπ, επίσης με σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν σε 1-2 στο 90’+3′ με τον Τριγωνάκη να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων και να γράφει το τελικό 1-2. Διαιτητές ήταν οι Γρίμμας, Νικολαδός και Τσολάκης.

 

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Σαραντόπουλος, Αφράτης, Νικηφοράκης, Σταύρου, Σταμούλης (57′ Τριγωνάκης), Χατζηαντωνίου (46′ Δεγαϊτης), Κωνσταντάρας (46′ Τσάμος), Κωνσταντινίδης, Ραφτόπουλος, Μοσεσβίλι

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταυριανουδάκης, Δούκας, Ευαγγελάτος, Στρατής, Τόμπρος, Πάγια (87′ Μπαλτιμάς), Ντιόπ, Παπαδόπουλος (73′ Φεύγας), Γερακάρης, Αλούσι, Τζήμας (25′ Μπεκατώρος)

Kωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply