Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό παραμονής για ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί αυτόματα με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα που επικράτησε με 2-1 του Γιούχτα. Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη αύξησε τη διαφορά του από την διακεκαυμένη ζώνη στους επτά βαθμούς και πλέον αισθάνεται άνεση όσον αφορά το στόχο της παραμονής. Αντίθετα, οι πράσινοι ισοβαθμούν μαζί με Ηλυσιακό και Γλυφάδα δείχνοντας ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.  Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κοκκινάκη θεωρώντας ότι ο τελευταίος έκανε σωρεία λαθών. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά έχοντας δοκάρι στο 5′ με τον Ζαφειρίδη. Στο 39′ η πίεση του Γιούχτα μετουσιώθηκε σε γκολ με τον Μιχελακάκη με κεφαλιά να γράφει το 1-0. Κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού ο σκόρερ έδειξε στον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στον Δημήτρη Σκουλούδη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 67′ με τον Βαρούχα να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο συγκεκριμένο σημείο ο Βαρου΄χος πήρε μία φανέλα από τον πάγκο της ομάδας με το νούμερο ’11’, το οποίο φορούσε ο Σκουλούδης όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79′ με πέναλτι ο Τριανταφύλλου

Διαιτητές: Κοκκινάκης, Παπαδοπετράκης-Πάγκαλος (Λασιθίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κούρτογλου-Κασσωτάκης): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Ιερωνυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Καλαϊτζίδης (84′ Σκούφος), Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Στασινόπουλος (84′ Καφετζόπουλος), Ρόβας, Μιχελακάκης (74′ Μυλωνάς)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης) Κόλλιας, Κρίτσας, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Φυσαράκης, Μπάτσι (60′ Χαρίσης), Γούλας (46′ Βαρούχας), Τριανταφύλλου (94′ Βατσινάς), Σκουτέλης, Μαυρομάτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply