Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό παραμονής για Σούρμενα

Published

on

Νίκη που ισοδυναμεί ταυτοχρόνως με παραμονή στην κατηγορία σημείωσαν τα Σούρμενα καθώς επικράτησαν με 1-0 του Καματερού και αποσπάστηκαν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι κόκκινοι χάρις σε πέναλτι του Μπουγιούκου στο 15′ πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο και διατήρησαν διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους δεν βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα ωστόσο είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια στο τέλος του ημιχρόνου. Από την άλλη, οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα έπαιξαν έξυπνα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα ‘χρυσό’ τρίποντο.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Ανδριόλας, Δαυίδ, Κουνάδης, Γαλανός, Παππάς (60′ Λιόνας), Κλωνάρης, Παναγιωτόπουλος (46′ Σπυρόπουλος Π.), Μανάρας, Τσιργιώτης (68′ Σπυρόπουλος Χ.), Μπούγιας, Βασιλείου.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Τσικρητέας (61′ Πρέκας), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (82′ Χατζής), Χατζηεωργίου, Δημογιάννης (78′ Μπανακάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply