Connect with us

Γ Εθνική

Διπλό παραμονής το Χαϊδάρι, 2-0 τον Ατσαλένιο

Published

on

Το Χαϊδάρι επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του ΠΟΑ για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Βακράκος και Αργυρίου με τον ΠΟΑ να έχει κάποιες καλές στιγμές προς το τέλος του παιχνιδιού χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα για να αλλάξει την ροή του ματς.

Στο 7′ είδαμε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς και ήταν για το Χαϊδάρι με τον Αργυρίου που έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ερρίκου με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ!

Στο 21′ ο ΠΟΑ απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες με το σουτ του Παχή εντός περιοχής να φεύγει λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ερρίκο εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή σημείο με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40′ το Χαϊδάρι κατάφερε να σκοράρει με τον Βακράκο με σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα από τα αριστερά!

Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΠΟΑ ζήτησε πέναλτι για χέρι μετά από μία εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Χαϊδαρίου, όμως η διαιτητής έδειξε “παίζεται”.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στο Χαϊδάρι με τον Βακράκο να κάνει το σουτ εντός περιοχής και την μπάλα να φεύγει εκτός.

Στο 53′ ο Νύκταρης απείλησε με ένα σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου ήταν εκεί και απέκρουσε, ενώ ο ΠΟΑ ζήτησε και πέναλτι σε αυτή την φορά!

Πέντε λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Ερρίκου, ο Αργυρίου πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού παραλίγο να δούμε και τρίτο τέρμα για το Χαϊδάρι με τον Αργυρίου και πάλι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ερρίκου αλλά αυτή την φορά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νύκταρης έκανε ένα σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ!

Στο 62′ ο Μπουτσικάρης απείλησε με το σουτ του να σταματάει πάνω στον Καβουσάκη!

Στο 73′ το Χαϊδάρι απείλησε εκ νέου με τον Αργυρίου αλλά η μπάλα έφυγε εκτός.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΟΑ πίεσε για να ξαναμπεί στο ματς και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Χατηανδρέου να απειλεί και τον Ντούνη να αποκρούει στο 84′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα απείλησε ο Λουμπάκης με ένα σουτ που πέρασε λίγο έξω.

Στις καθυστερήσεις ο Ντούνης έβγαλε και πάλι μία προσπάθεια του Λουμπάκη και έτσι το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Νάτος (62′ Μπέης), Λουμπάκης, Ψαράς, Μέμμος, Παχής (55′ Σφυρογιαννάκης), Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς, Χαρίτος (75′ Δαμιανάκης), Αργκιλέσι (62′ Χατζηανδρέου)

Χαϊδάρι: Ντούνης, Αλεξίου, Δάβρας, Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Μπουτσικάρης (90′ Αννιτσάκης), Βακράκος (82′ Μπερνιδάκης), Ματέα (89′ Γιαννακόπουλος), Αργυρίου, Ερρίκος (82′ Αρβανιτάκης)

Πηγή: Primesport

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ