Connect with us

Uncategorized

Διπλό πλήγμα για Ολυμπιακό!

Published

on

Μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη χθες στο “Καραϊσκάκη”, ήρθε και αυτός του Λιούμπομιρ Φέισα να κάνει ακόμα πιο πολλά τα προβλήματα του Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο.

 

Ο Φέισα έδωσε κανονικά το “παρών” στη χθεσινή αναμέτρηση της Σερβίας με την Ιταλία στο Βελιγράδι, ωστόσο αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Μάλιστα, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Σέρβων, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι ο Φέισα θα έρθει μαζί μας στη Σλοβενία την Κυριακή. Έπρεπε να τον αντικαταστήσω στο ημίχρονο, αφού χτύπησε στον αστράγαλό του».

 

Τελικά, ο μέσος του Ολυμπιακού “κόπηκε” από την αποστολή για τη Σλοβενία και πλέον αναμένεται στην Αθήνα, με τους Πειραιώτες να αγωνιούν έντονα, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του ποδοσφαιριστή, αφού μέχρι τότε, η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την “Ένωση” στις 15 Οκτωβρίου είναι αμφίβολη.

 

Όσον αφορά στον “Τόρο”, αυτός μετά το χτύπημα που αποκόμισε χθες στο παιχνίδιτης Εθνικής μας με την Κροατία, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ράγισμα στο 11ο πλευρό και θα χρειασθεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα μέρες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply