Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό στην Ηλιούπολη το Περιστέρι

Published

on

Αξία στο τρίποντο που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με τον Ήφαιστο έδωσε το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 μέσα στην Ηλιούπολη της ομώνυμης ομάδας. Αυτή ήταν η 9η νίκη του Όμιλου σε 16 παιχνίδια που σε συνδυασμό με την ήττα του Χολαργού, τον φέρνει μόνο στην 2η θέση έχοντας ένα ματς περισσότερο από το Χαϊδάρι. Από την άλλη, ο Ήλιος που αγνοεί τη νίκη το 2016 προσπάθησε αρκετά ειδικότερα στην επανάληψη χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τον Ντα Κόστα. Παρά το ατυχές αποτέλεσμα, η Ηλιούπολη παρέμεινε στην 10η θέση έχοντας 20 βαθμούς.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 35’ με τον Χέλμη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 43’, ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Γουλή που αντί να μπλοκάρει τη μπάλα έδιωξε με γροθιές και ο άσος του Περιστερίου με καταπληκτικό σουτ από τριάντα μέτρα έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Ήλιος πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, με τους «ροσσονέρι» στο 55’ να φτάνουν κοντά στο 2-0 όμως η προσπάθεια του Σαντριά σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γουλή. Επτά λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην κόντρα γράφοντας το 2-0. Μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Σαντριά, ο Γουλής απέκρουσε προσωρινά όμως στην επαναφορά ο Συρράκος δεν αστόχησε κάνοντας το 20. Παρά την ψυχρολουσία οι παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν στο 85’, όταν ο Γεμιστός μετουσιώσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μίτροβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Στα τελευταία λεπτά, η Ηλιούπολη πίεσε όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής: Σύψας. Βοηθοί: Σταυρόγλου-Τζάκος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Γουλής, Κουκιάς (80’ Μελετιάδης), Συμεωνίδης, Χουχουλής, Τερλελής, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Καρύδης (64’ Ντα Κόστα), Ορφανός (68’ Μίτροβιτς).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Αρζένης) Λιόνης, Καζιάνης, Μπούζας Γ., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Πλέστης, Λειβαδάς (60’ Παπαευθυμίου), Κρούτη (73’ Γκολφινόπουλος), Συρράκος (80’ Κούτρης), Χέλμης, Σαντριά.

foto sportifico.gr