Connect with us

stoplekto

Διπλό στο Πόρτο- Χέλι θέλει ο Πανελευσινιακός

Επανέρχονται Τούσης – Τζαφεράκος

Published

on

Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα αποτελεί μονόδρομο για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος την Κυριακή φιλοξενείται στο Πόρτο Χέλι από την ομώνυμη ομάδα. Οι «σταχυοφόροι» έχουν την ευκαιρία απέναντι σε ένα σύνολο, θεωρητικά, υποδιέστερο να κατακτήσουν το «τρίποντο», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έργο των πρωταθλητών ΕΠΣΔΑ θα είναι εύκολο.

Στα θετικά για το τεχνικό επιτελείο έρχεται να προστεθεί ότι επανέρχονται οι Τούσης και Τζαφεράκος, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Άπαντες στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου αναγνωρίζουν τη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην «ΏΡΑ των σπορ» ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Πέτρος Ξανθόπουλος ο οποίος τόνισε: « Είναι ένα ματς όπως τα υπόλοιπα. Σε αυτή τη κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εάν θέλεις να πετύχεις το στόχο σου θα πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζεσαι σοβαρός και να προσπαθείς για το καλύτερο. Εάν την Κυριακή είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply