Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό στο Ρέθυμνο ο Εθνικός

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε με 2-1 της Επισκοπής και αναρριχήθηκε περισσότερο στην κατάταξη αφού έφτασε στην 6η θέση. Από την άλλη, η Επισκοπή παρέμεινε στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη μπήκε καλύτερα στο ματς με τον Γκουτζέλα στο 7′ να αποκρούει τα δύο διαδοχικά σουτ των Σουλελέ και Λενιδόπουλου ενώ στο 15′ ο Λενιδόπουλος έβγαλε την παράλληλη σέντρα με τον Σουλελέ να μην μπορεί να κάνει την κοντινή προβολή.

 

Στο 18′ ο Νίκου βρηκε δίχτυα για την Επισκοπή όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Λίγο αργότερα το φάουλ του Στρατάκη έφυγε ελάχιστα έξω με τον Αργυρίου να έχει καλή στιγμή στο 32′ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

 

Η πίεση του Εθνικού απέδωσε καρπούς στο 47′ όταν ο Στρατάκης βρήκε με φάουλ τον Σούφλα και ο τελευταίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 73′ ήρθε ισοφάριση για τους Ρεθυμνιώτες. Ο Ντινιωτάκης εκτέλεσε το φάουλ ο Παπαδήμας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νίκου με δεύτερη νίκησε τον αντίπαλο “πορτιέρο” για το 1-1. Λίγα λεπτά αργοτερα ο Βουτσινάς είπε όχι σε σουτ του Βελονάκη, ενώ στο 80′ ακυρωθηκε γκολ της Επισκοπής στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Βελονάκης. Στα τελευταία λεπτά ο Εθνικός ανέβηκε και κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις το γκολ του Τερζή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη του αγώνα, ο ΑΟ Επισκοπής τίμησε τον γνωστό φίλαθλο του Εθνικού, Γιάννη Ματζουράνη. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Ιωάννης Τσάλαγκας και ο Διευθύνων οικονομικός σύμβουλος Στέλιος Γαβαλάς.

 

Επισκοπή: Γκουτζέλας, Παπαδήμας, Γεωργιάδης, Νίκου, Λένγκα, Χαλκιαδάκης (82’ Λαδιανός), Φοβάκης (48’ Πάτας), Μπάτσι, Βελονάκης, Νινιωτάκης, Γούλας.

 

Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης (46’ Σούφλας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λενιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης (61’ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές