Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Διπλό σωτηρίας η Σταμάτα

Νίκησε 2-1 στη Λαυρεωτική

Published

on

Ασφάλεια μπορεί να αισθάνεται πλέον η Σταμάτα, όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Λαυρεωτική με 2-1. Στο 41′ ο Χρ. Τσεβάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0, με τον Κ. Τσεβά στο 58′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 65′ με τον Παπαδόπουλο. Η ομάδα από το Λαύριο θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια στο 80′, όμως ο Μακρής σημάδεψε το δοκάρι του Πετράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρατήθηκαν οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, καθώς το ματς είχε δύο μικρές διακοπές, λόγω υβριστικών συνθημάτων που είχαν αποδέκτη τον δεύτερο βοηθό Κωσταντινίδη.

Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης,

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεϊν, Κωσταντινίδης (46′ Μιχαηλίδης Δ.), Χασιώτης, Παπακωσταντίνου (86′ Ιατρού), Πάνου, Μακρής, Τζώρας (92′ Τσιαούσης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δρούγκας

ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Τσιγαρίδας (46′ Καλογήρου), Πέππας, Ντιούφ, Μπόρας, Κριεμάδης, Οσμάνι, Οικονομόπουλος, Τσεβάς Χρ., Τσεβάς Κ. (90′ Λιώλιος)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply