Connect with us

5ος Όμιλος

Διπλό σωτηρίας ο Ατρόμητος Πειραιά

“Άλωσε” την Μύκονο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1

Published

on

Διπλό σωτηρίας σημείωσε σήμερα(16/3) ο Ατρόμητος Πειραιά που λύγισε δύσκολα στην Μύκονο την τοπική ομάδα με 3-1 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Μπάτσι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βλαχόπουλου.

Η φάση που έκρινε την εξέλιξη του αγώνα έγινε στο 22’ όταν οι Καμινιώτες κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Ζουγανέλη που ανέτρεψε τον Ευθυμιάδη, με τον τελευταίο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω δυσκολευόντουσαν μπροστά και αυτό χάρη στο καλό στήσιμο της Μυκόνου. Τελικά οι Καμινιώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 77’ με πλασέ του Κακκαβά, για να «κλειδώσει» τη νίκη στις καθυστερήσεις ο Λοϊζίδης μετά από ασίστ του Ράπτη.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για ένα πέναλτι στο διαιτητή Δημητρόπουλο(Δυτικής Αττικής) σε ανατροπή του Καρπαθάκη στο 83’ και ενώ το σκορ ήταν 2-1.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Τάσος Γούλας): Παλιούρας, Μύρτινας, Φιορεντίνος, Μπαλής, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης (88′ Λαλαής), Κουκάς, Χίσα, Παππάς (78′ Πανέτας), Βλαχόπουλος, Μπάτσι (46′ Καρατζάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αλέκος Λιθόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Γαβαλάς, εωργούλης, Κρητικός, Στρατής, Κακκάβας, Λοϊζίδης, Ευθυμιάδης (82′ Μηλιώνης), Γεωργιάδης (70′ Ράπτης), Μυλωνάς (60′ Στεφανής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply