Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό τίτλου ο Χολαργός, 4-0 τον Αθηναϊκό

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ο Χολαργός επικράτησε εκτός έδρας επί του Αθηναϊκού με 4-0 και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ατταλου πέρασε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Σπύρου Μόχλα έχει πλέον 42 βαθμούς και κρατάει στα χέρια της την τύχη της αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί των Βριλησσίων κατακτά τον τίτλο και παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 27 βαθμούς, αλλά παρά την ήττα τους εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Στο 29′ ο Τσιαντής με φοβερό μακρινό σουτ έκανε το 0-1, με τον Σκούμα στο 33′ με σουτ από το ύψος της περιοχής να κάνει το 0-2. Ο Μυλωνάς στο 60′ με νέο μακρινό σουτ έκανε το 0-3, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 88′ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

AΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Γιαννίτσας (18′ λ.τρ. Μαυρομματάκης), Ζάχος, Βασιλείου, Κατσούδας, Κατσαούνος (46′ Θανόπουλος), Τραγουστής (46′ Φούρλας), Κατσούλας, Βουλτσίδης, Μπαλατσούρας (46′ Δούκας), Σέχι (79′ Ταρσαναλής)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκάρης (69′ Καρράς), Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής, Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Τσιαντής (55′ Μυλωνάς), Σκούμας (80′ Τριάντης).